Privacy verklaring

Lees hier wat er met de persoonsgegevens gebeurd

 

taarten bestellen almere

Biologische eieren

taarten bestellen almere

7 jaar ervaring

taarten bestellen almere

Goede prijs/kwaliteit

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden. Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze website (www.susannescakes.nl) bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Verwerking persoonsgegevens

Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met je kunnen opnemen, voor de bestelprocedure, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij je op de hoogte kunnen stellen van wijzigingen van onze diensten of producten, zodat wij onze producten of diensten bij je af kunnen leveren, om nieuwsbrieven te versturen als je daar toestemming voor gegeven hebt, voor algemene of gerichte aanbiedingen, om reviews te plaatsen. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden. Wij stellen geen profielen van je op en nemen geen geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor je kunnen hebben. Om zorg te dragen voor je persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven je gegevens verwerken in onze opdracht.

Je hebt ook rechten

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar info@susannescakes.nl met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar info@susannescakes.nl. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Wij willen je ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veiligheid

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. Om je persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall.

Bewaring persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.

©EenvoudigRecht.nl

taarten bestellen in almere
taarten bestellen in Almere

Over Susannes Cakes

Hoi, ik ben Susanne Umans. Vanuit huis bak ik verschillende taarten en cupcakes in diverse thema's en vormen. Ik besteed erg veel aandacht en liefde aan de decoraties.
Maar bij taarten gaat het ook echt om de binnenkant. De taart moet wel lekker smaken. Door het gebruik van profesionele bakspullen, ingredïenten en biologische eieren zorg ik ervoor dat de taart niet alleen mooi is, maar ook lekker smaakt. meer lezen

Met zorg gemaakte taart die prijs/kwaliteit heel goed is

Leuke taart door Susannes cakes laten maken voor de 50ste verjaardag van mijn man. Is mooi geworden en smaakte goed. Een aanrader.

Marijn Zilder-Roelofsen

De taart zag er mooi uit en smaakte goed!

Ik vond het fijn om alles vooraf even rustig bij Susanne thuis te kunnen doorspreken en ze gaf goed advies over de keuzes tav de taart. Alles verliep prettig en volgens afspraak. De taart zelf zag er heel mooi uit en zag er precies zo uit zoals afgesproken.

Astrid Tijhof

Heerlijke cakes!

Cupcakes besteld om uit te delen. Op afspraak opgehaald. Ze zagen er heerlijk uit en waren dat ook! Genoten van een heerlijke traktatie die zeker herhaald gaat worden!

Albert Umans/ Rousch

Heerlijke taarten die er ook nog eens prachtig uitzien.

Al 4 jaar weet Susan precies wat ik wil, en weet dat zelfs te overtreffen. De (kinder)taarten zien er altijd prachtig uit en ze smaken heerlijk! Onze kinderen zien altijd vol verwachting uit naar hun verjaardagstaart.

Esther Greveling

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten of acties?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

dripcakes bestellen
Dripcakes bestellen
verjaardagstaarten bestellen
Verjaardagstaarten bestellen
geboorte taarten bestellen
Geboorte taarten bestellen
gender reveal taarten bestellen
Gender reveal taarten bestellen
zakelijke taarten bestellen
Zakelijke taarten bestellen
cupcakes bestellen
Cupcakes bestellen
eetbare print bestellen
Eetbare print bestellen
taarten bestellen in almere

Susannes Cakes
Schotelmospad 14
1314 MD Almere
Telefoon/whatsapp: 0645752333

email
info@susannescakes.nl